Strona główna > Grupy > Hyde Park > zmęczona przez pogodę
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

zmęczona przez pogodę

pielegniarka86
31 maja 2010
pewnie nie jestem jedyną osobą, która ma problem z samopoczuciem przez pogodę, która nas nie rozpieszcza w tym roku. Jestem ciągle śpiąca, nic mi się nie chce. Najchętniej bym cały dzień spędziła w łóżku, żeby tylko nie wychodzić z domu. Nie mam ochoty imprezować ani spotykać z przyjaciółmi, chodzić na zakupy czy gdziekolwiek indziej , a nawet gotować (kiedyś lubiłam aktywnie spędzać czas). Po prostu nic mnie nie cieszy. Piję kawę codziennie żeby nie zasnąć, łykam witaminy,ale to niewiele pomaga. Zastanawiam się, czy nie pójść na solarium żeby się trochę ogrzać i dostarczyć organizmowi światła. Co prawda to tylko sztuczne słońce, ale zawsze coś. A Wy jakie macie sposoby na tą pogodę??

pleasure
31 maja 2010
Oj czuję to samo:( Nic mi się nie chce, nic nie cieszy i wszystko przez pogode:(
Wczoraj stwierdziłam, że mam tego dość, że jestem blada jak ściana, bo non stop leje ;/
Poszłam na solarium tego co zwykle...na 8 minut, bo były nowe lampy, zaraz po wyjściu czułam się świetnie...do wieczora :O
spaliło mnie okrutnie;/wszystko mnie boli, majtki drażnią niesamowicie... oczywiście tyłek i tył kolan mam spalony najbardziej;/ buzia i dekolt na szczęście nie:]
masakra!!!
więc Pielęgniarko jak pójdziesz na solarium to na 5 minutek :P

whynot
2 czerwca 2010
A ja tak się nigdy nie czułam:) Co prawda mam czasami takie momenty kiedy nie chce mi sie iść do pracy,ale naprawdę rzadko. Natomiast jeśli chodzi o wieczorne wyjścia to jestem zawsze pierwsza:) Mam nadzieje,że mi to nigdy nie minie

Merc
4 czerwca 2010
ja przez znajomych mam power do życia, dzwonią - kochaniutka wychodzimy nie ma czasu na nudy - i wychodzę.