Strona główna > Grupy > Hyde Park > Chora, obolała, przytłoczona... no...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Chora, obolała, przytłoczona... no deprecha mnie chyba łapie?! o.O

pleasure
23 marca 2010
Drogie koleżanki właśnie przechodzę grypę żoładkową. Jestem strasznie zmęczona. Do tego rośnie mi ósemka i robi wielką krzywdę:( Smaruję dziąsło żelem na ząbkowanie; pani w aptece powiedziała,że jeśli żel nie pomoże to trzeba będzie mi nacinać dziąsło :(
No normalnie jeden wielki dół :(
Przez to siedzenie w domu potwornie się nudzę, większość czasu spędzam w łóżku śpiąc, ale jak na chwilę wstanę rozprostować kości to nie mam co z sobą zrobić. Poradźcie coś :* Znacie jakieś fajne stronki na necie prócz Limetki?
Może poradzicie coś na chol.rny ból zęba?

domcia120
23 marca 2010
Seans 24 masz dużo świetnych filmów tylko musisz się zarejstrować :)

pielegniarka86
23 marca 2010
kup sobie Sachol w aptece i smaruj nim dziąsła

Merc
23 marca 2010
ja jak jestem chora to siedzę na jeja i czytam kawały, albo na gg (jak chcesz to masz mój 10883920 )
Youtube.com można znaleźc dużo ciekawych osób, albo oglądam jakieś filmy - przymulacze, albo horrory (ipla.pl a teraz polecam vod.onet.pl ;))
Pozdrawiam i ZDROWIA życzę !:**

SummerOblivion
24 marca 2010
jak jestem chora oglądam jakieś mózgu zjeb* :) i tego typu stronki ;) tak na roznluźnienie, może papilot.pl ?

pleasure
24 marca 2010
Dziękuję dziewczynki :)
Obejrzałam dziś już 5 odcinek Klubu Szalonych Dziewic, potem film "raj dla par", nawet posprzątałam troche w mieszkaniu :P
ale nadal jestem osłabiona:( a jutro czas wrócić do pracyy...

emes
24 marca 2010
Sluchaj, wez nie marudz. masz 22 lata i swietne perspektywy. ja tez mam 22, z chlopakiem sie wlasnie rozstalam a nastepnego kandydata na horyzoncie nie ma. domu nie buduję, nie pracuje, a przed soba mam jeszcze ladnych pare lat studiow. a dyskoteki tez mi sie juz znudzily i tez marze o bialej sukni, o rodzinie, o dzieciach...

pleasure
24 marca 2010
Emes bardzo mi przykro, że rozstałaś się z chłopakiem.
Jeśli masz ochotę porozmawiać to pisz.

Adka
25 marca 2010
No własnie...ja ostatnio tez mialam grype zolądkową i szczrze? Cieszylam sie:-) Bylam oslabiona,ale lezalam w domku zdala od problemow..Eh...Moglabym tak miec codziennie,bezstresowo,do tego moj facet wtedy jest duzo czulszy...ah//
Trzymac sie dziewczynki!!!!

emes
25 marca 2010
sorki pleasure, tamten moj post mial byc do innego Twojego tematu, tam gdzie pisalas o tym ze chcesz juz w tym wieku byc mama. nie wiem, cos sie pogmeralo i dodalo sie w tym temacie:/