Strona główna > Grupy > Hyde Park > Sny ....
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Sny ....

domcia120
22 stycznia 2010
Czy wierzycie , że sny się spełniają ? A może w jakimś sensie mówią prawdę ?

Ostatni śniło mi się , że mój chłopak przetrzymuje zdjęcia od swojej byłej i że mnie okłamuje :/ nie chcę go kontrolować ani sprawdzać ale jeśli to prawda ?? :/

pleasure
22 stycznia 2010
a mnie się wydaje, że Twój sen to po prostu jedna z Twoich obaw...
Mnie się śniło,że Mój zostawił mnie dla swojej pierwszej miłości, która wiem,że bardzo kochał...;(

morelka
22 stycznia 2010
wydaje mi się, że sny po części wynikają z podświadomości człowieka..., mi jak się sprawdzają to rzadko kiedy, ale jak już dochodzi do ich spełnienie to po bardzo długim czasie...

Madziusiaxxx
22 stycznia 2010
Mi sie wydaje że dziewczyny maja racje - sny wynikaja z podświadomości ;)
Więc tak że przegon te złe myśli bo to tylko Twoje obawy ;p

czarnulka1724
22 stycznia 2010
Mówią że sny tłumaczy się odwrotnie :) więc to dobrze w Twoim przypadku :)

alexandraa13
23 stycznia 2010
wiesz,ja uważam że sny się spełniają, w niektórych przypadkach,albo są ostrzeżeniem czegoś lub przestrogą przed czymś.
u mnie niektóre sny się spełniają.
kiedyś śnił mi się pies, a rok później kupiłam takiego samego psa jak w śnie.
albo ( wiem to głupie ) śniło mi się że na parkiecie tańczyła Ania Mucha, a dzień później wygrała TzG.
śniło mi się niedawno też że byłam z moją koleżanką na łyżwach, i z chłopakiem z mojej klasy który mi się podoba...
a za tydz. idę na łyżwy z klasą. ;].
nie wiem, ale sny wynikają z tego o czym myślisz i troszkę to przekształcają,nie zawsze.. ale często...
po prostu sny to coś o czym myślisz,i co jest z tym związane,przestroga czy coś.

Adka
26 stycznia 2010
Wiesz Domcio nie przejmuj sie tymi snami:)
Sny sa czasem tak glupie,ze jak sie czasem z nich wybudzam,to sie zastanawiam caly dzien SKAD SIE BIORA SNY:)
Ciesz sie swoim zwiazkiem! Badz szczesliwa!
Nie medytuj:-)

Maery
26 stycznia 2010
Zazwyczaj są to obrazy tego co nas dręczy i o czym intensywnie myslimy :)

Bolusia
26 stycznia 2010
Taki sen nie jest proroczy, tylko pewnie pokazuje, czego się boisz. Być może masz jakieś podejrzenia i one po prostu ujawniają się w snach. I wcale mogą nic nie znaczyć, tylko po prostu tłuką się myśli po głowie... NIe przejmuj się tym tak:-)

domcia120
27 stycznia 2010
To chyba faktycznie się nie spełnia dzisiaj miałam znowu idiotyczny sen :p ...

zadziorka
27 stycznia 2010
Nie wierzę w nie. Przeważnie śnią mi sie głupoty :/