Strona główna > Grupy > Hyde Park > Czy 1 euro to majątek?
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Czy 1 euro to majątek?

Stephani
8 grudnia 2009
Do 24 grudnia trwa akcja w IKEA, gdzie z każdego sprzedanego pluszaka 1 euro idzie na programy Unicef - pomaganie dzieciakom w edukacji tam, gdzie ciężko jest nawet o długopis. Zastanawiam się ile to dla nich znaczy, a ile dla nas w Polsce. Ot taki temat w okresie, kiedy chyba wszyscy wszystkim chcą pomóc

tilka
8 grudnia 2009
Swietna akcja,ale jesli chodzi o Twoje pytanie to;
dla ludzi ktorzy mieszkaja za granica(do takich sie zaliczam) no nic to jak 1 zl w Polsce ale jesli to przeliczyc zgodnie z aktualnymi stawkami to jakies 4 zl a tu juz moze byc dla nie ktorych problem-bo nie tylko "gdzies tam "jest bieda...
Jesli jednak komus to nie zrobi roznicy i kupi pluszaka to dzieciaki beda mialy nie tylko dlugopisy ale i zeszyty..

styx
9 grudnia 2009
1euro na biednych = jedno piwo w plecy
Uwaga! mężczyzna!

(?)
18 grudnia 2009
ja mieszkamwe wloszec a moja mama jest tutaj jakis miesiac wiec moja mama jeszcze przelicza euro na zlotowki ale kazdy kto mieszka za granica dobrze wie ze takie przeliczanie na dluzsza mete to glupota czlik przestalby jesc i kupowac ubrania bo wszystko wydawaloby sie za drogie tak wiec dla mni 1 3euro to 1 euro nie 4 zlote a co to jest te cztery zlote jesli wiesz jak wyglada potencjalny dlugopis a w naszych szkolach wyrzyuca sie je jeszcze calkiem dobre wiem ze nie damy rady pomoc wsstkim dzieciakom ale nawet 10 zloty czy 10 euro z naszej kieszeni nam nie zrobi roznicy a dzieci beda mialy niezdedne przybory do nauki:)oby wiecej takich akcji.

(?)
21 grudnia 2009
Do styx- Piwo wazniejsze od ludzkiego szczescia????
Powinni cie ztad usunac!

dunkia
28 lutego 2010
Dla ludzi w Afryce to majatek