Strona główna > Grupy > Hyde Park > wróżby i te sprawy ...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

wróżby i te sprawy ...

domcia120
2 grudnia 2009
Cześć dziewczyny ! Dzisiaj byłam na zakupach z koleżanką podeszła do nas cyganka !!
Poprosiła o złotówkę wyglądała dość biednie to jej dałam no i zrobiła coś czego się obawiałam zaczęła mi wróżyć ... Nawet nie dokończyła bo zwiałam tłumacząc się tym że autobus mi ucieknie ... Wierzycie w to co mówią cyganki ponoć niektóre z wróżb się spełniają czy jakoś tak ... Ja ogólnie uważam że to bzdury no ale ...

agusiaczek
3 grudnia 2009
Ech... ja mieszkałam do niedawna na ulicy pełnej cyganów i uwierz mi żaden z nich wróżyć nie umiał. To jest zwykłe naciąganie... stare jak świat. Nie przejmuj się...

Adka
3 grudnia 2009
Sadze,ze tak na 100 cyganów to może 5 umie wróżyc?Albo nawet jeszcze mniej! Wróżby wróżbami,można czasem sobie powróżyc,ale najlepiej do tego podchodzic z dystansem.Mi na poczatku tego roku jedna wróżka wywróżyła,ze zajde w tym roku w ciążę.
Czy sie spełniło? Nie:-))
I sadze,ze sie nie spelni bo jak narazie nie staram sie o dziecko,a wpadki raczej nie bedzie:-)Poza tym koniec roku zbliza sie wielkimi krokami,a tu nic nie widac,ani nie slychac.
No ale np.moja kolezanka byla u wrózki i to co ona jej powiedziala to sie spelnilo,ale pytanie czy wrózka zgadła czy faktycznie ma zdolnosci do wróżenia?
Ale pisze tu o wróżkach,a nie o cyganach.
PRAWDZIWYCH CYGANÓW JUŻ NIE MA!

pielegniarka86
3 grudnia 2009
Ja nie wierzę we wróżby, cyganie żerują na opinii, którą wypracowali im ich przodkowie. Teraz dla nich liczy się kasa

kamila
3 grudnia 2009
pic na wodę fotomontaż, tak Ci powiem. Mają jedną bajkę oklepaną. Masz obrączkę, to gada Ci o Twoim związku, że mąż Cię kocha i niedługo będą dzieci, bo widzi, że jesteś młoda i możesz nie mieć jescze dzieci, nie masz obrączki, to niedługo kogoś poznasz itd.....

feella
5 grudnia 2009
Nie wszyscy cyganie tylko podsyfiaja o kasie ! polecam poznanie kogos z ich grona a przekonacie sie sami !
A co do wrozb to mysle ze trzeba podchodzic do tego z dystansem . To tak jak z horoskopem ...

Farai
10 grudnia 2009
nie wierze i nie zatrzymuje sie przy takich ulicznych cygankach, po co maja mi jeszcze zawracać głowę swoimi "przepowiedniami". Może i niektóre mają jakiś dar ale ja nie mam ochoty dowiadywać się co się wydarzy....