Strona główna > Grupy > Hyde Park > przyjaźń damsko meska
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

przyjaźń damsko meska

juliii
30 września 2009
jak myslicie czy z chlopakiem sie mozna tylko przyjeżnic?? czy mozna miec i chlopaka i tez swojego przyjaciela??czy to nie popsuje zwiazku?

Adka
30 września 2009
Myśle,że jest możliwa.Ale...
To wszystko zalezy od nas samych. Jezeli Twoj facet lubi Twojego przyjaciela,to oki.Ale jesli Twoj facet widzi w Twoim przyjacielu rywala,to nie dobrze. Kazdy z nich musi znac swoje miejsce.A zwlaszcza Twoj przyjaciel.On ma do ciebie(moim zdaniem)mniejsze prawa niz Twoj chlopak.Np. kiedys ten moj zaprosił na nasze spotakanie swoja PRZYJACIOLKE. Niby mila,fajna i wogole.. Ale prawda byla taka,ze ona chciala pokazac,ze lepiej go zna niz ja.W koncu oni sie przyjaznili od dziecka,wiec dziwne nie jest to. Bylo ewidentnie widac,ze jest o mnie zazdrosna. Oczywiscie pokazałam jej gdzie jest jej miejsce,ale lepiej od razu jasno postawaic zasady,niz potem maja byc nie przyjemnośći:-))

(?)
30 września 2009
Dokladnie! kazdy musi znac swoje miejsce!

tilka
30 września 2009
jest mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!Jestem tego przykladem!!!Mam meza i przyjaciela z ktorym pracuje!!!!!Spotykamy sie w czworke wieczorami bardzo tez lubie jego zone a rano razem pracujemy.I nigdy mi przez mysl nie przeszlo zebysmy mogli miec romans czy cos w tym stylu,szanujemy sie i traktuje go jak brata-nieraz sie dla zartu "bijemy"itp kazdemu zycze takich relacjii z meskim przyjacielem!!

Kinia18
27 października 2009
Dlaczego nie moim zdaniem jak naj bardziej:):)

sene
18 czerwca 2011
Na pewno w tym pierwszym trzeba mieć tych dwóch w pakiecie,jeżeli tak będzie to i osoba trzecia nie powinna przeszkadzać,jeżeli jestem zaborczy to tylko dlatego że moge mieć pewne obawy,które rozwiewa jedno czułe i szczere "nie przejmuj sie jesteś dla mnie najważniejszy"
Uwaga! mężczyzna!

sene
18 czerwca 2011
Wydaje mi się całkowicie naturalne że dziewczyna ma przyjaciela,przyjaciół w końcu czasami ma się ochotę po prostu pogadać z przedstawicielem odmiennej płci :)
Uwaga! mężczyzna!