Strona główna > Grupy > Hyde Park > JESIEN TO MUSI ROWNAC SIE Z NUDA?
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

JESIEN TO MUSI ROWNAC SIE Z NUDA?

tilka
7 października 2009
Hej!chcialabym zapytac co bedziecie robic w dlugie jesienne wieczory czy kazdy bedzie wygladal tak samo:zmeczone po pracy po codziennych obowiazkach kapiel troche telewizji i spac?Czy moze cos innego?

pleasure
8 października 2009
u mnie właśnie tak to wygląda. rzadziej się widzę z moim facetem, bo on jesiennie i zimowe wieczory gra w gry (ma 25 lat;) ale mężczyzni to sa dzieci....
jak jest w miare cieplo idziemy na spacer, a tak to wlasnie tak to wszystko wyglada.
śmierdzi nudą:(

tilka
8 października 2009
No wlasnie nuda!My z mezem nieraz umawiamy sie na karty z przyjaciolmi,ale to raz na czas ,a tak to filmy na Dvd telewizja ukladamy nieraz puzle(choc moze wydawac sie to smieszne) no i oczywiscie tez czesto"dziecko"gra !!!!Choc ma 29!!!! a ja czytam ksiazki!No i tak z utesknieniem JUZ czekam na wiosne

pielegniarka86
10 października 2009
ja będę chodziła na basen :)

agusiaczek
11 października 2009
Ja tilko lubię ten rodzaj nudy...lubię wrócić z pracy porobić to co mam do zrobienia i ułożyć się z mężem przed telewizorem z jakimś piwkiem i chipsami oglądając jakiś film. Czasem jak On ogląda Tvn Turbo ja siedzę na internecie albo czytam książkę. Jesień wogóle wprawia mnie w taki leniwy nastrój.