Strona główna > Grupy > Hyde Park > Co zrobić ?! ...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Co zrobić ?! ...

domcia120
9 października 2009
Mam pytanie bo sama już nie wiem co mam o tym myśleć .
Na jednym z portali internetowych moja kumpela wrzuciła sobie zdjęcia nie są one nago no ale mają w pewnym sensie treść erotyczną ktoś ze szkoły wrzucił je na telefon no i się tak to rozeszło każdy się krzywo na nią patrzy , obgaduje za plecami - powiedzcie mi jedno co to takiego jak ktoś sobie wrzuci zdjęcia w bieliźnie ! przecież to nic złego ... No i co wypadało by jej zrobić w tej sytuacji ...

agusiaczek
9 października 2009
To nic złego, jak ktoś sobie zrobi sesję w bieliźnie, ale dla samego siebie, a nie dla publiki. Przecież kobiety mogą być ładne, seksowne i ubrane na zdjęciach, które wrzucają na internet. Nie kojarzy mi się dobrze jak widzę dziewczyny półngie i w wyzywających pozach na takich portalach jak np NK czy Fotka... Takie zdjęcia mają tylko jeden przekaz " popatrz jaka jestem seksowna... chętna... czy gotowa..." W jej sytuacji wykasować zdjęcia i udawać, że nic się nie stało. Plotki i ogólny szum w końcu ucichną z czasem.

pawel7676
10 października 2009
Witam.
Nie zwracac uwagi na nich ,może jest to początek kariery jako modelka .Wy dziewczyny jesteście przecież ładne i piękne .Może mają czego zazdrościc .
Uwaga! mężczyzna!

Kasienka1979
24 października 2009
W tej sytuacji... żyć dalej :)

Kinia18
26 października 2009
hej:):)
Moim zdaniem Ci co wgrali sobie te fotki na tel..To zwykłe dzieciaki..Co chcieli zabłysnąć w szkole....
A obgadują bo zazdroszczą urody hmmm...sama nie wiem ale to szczeniackie zachowanie!!!Ja lubie sobie zrobić fotke w bieliźnie i tego nie ukrywam..!!!Pozdrawiam...Trzymaj się!!

morelka
29 października 2009
ja na jej miejscu totalnie bym ich olała...nie zwracała uwagi na to co mówia, robią...oni pewnie nie mieliby nawet na tyle odwagi heh szczeniaki