Strona główna > Grupy > Hyde Park > Jak przekonać rodziców do kupienia...
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Jak przekonać rodziców do kupienia skutera ?

patryk123
30 lipca 2009
mam 14 lat i niewiem jak przekonać rodziców zeby mi kupili skuter.. prosze o pomoc.... :) z góry dziekuje.:p
Uwaga! mężczyzna!

Deijaneira
30 lipca 2009
Chyba trochę za wcześnie na skuter. Podejrzewam, że Twoi rodzice mogą się martwić o Twoje bezpieczeństwo. Skuter to też spory wydatek - może ich na to po prostu nie stać?

Popieram postawę rodziców...

domcia120
30 lipca 2009
Może i nie mają na to funduszy o bezpieczeństwo na pewno też chodzi mój brat ma 17 lat i chciał ścigacza równie szybko wybili mu to z głowy :D

poczekaj do 18-stki heh ...

Maery
30 lipca 2009
Właśnie, może po prostu nie mają za co.

domcia120
30 lipca 2009
a po za tym pomyśl ile możesz mieć fajnych rzeczy za cenę skutera :)

dnmMili
30 lipca 2009
Bez skutera da się żyć, jesteś na tyle młoda że jeszcze zdążysz sobie 10skuterów kupić. Skuter równa się wydatek, na wodę nie jeździ. Zresztą zobacz ile wypadków, chwila nieuwagi i możesz już nigdy nie wrócić do bycia 'zdrowym' fizycznie.

agusiaczek
30 lipca 2009
Skuter jest wydatkiem i może dlatego rodzice nie chcą Ci go kupić. Niewiele też trzeba aby go zatankować. Dla osób bez prawka są zakładane blokady na prędkość, więc wielkiej krzywdy raczej nie idzie sobie zrobić ( ewentualnie trochę się porysować), tym bardziej, że ten pojazd ma małe kółka. Skuter to jest super sprawa... polecam, zwlaszcza tym które nie miały przyjemności jeździć.

zadziorka
30 lipca 2009
Za młoda jesteś na skuter, poczekaj :)

dnmMili
31 lipca 2009
ja ostatnio jechałam skuterem i jakoś specjalnie mnie nie zachwycił - może dlatego że mam wizje wypadków itd. Zresztą u mnie w mieście ostatnio było zderzenie dwóch skuterów i jakby to powiedzieć - wole piesze wycieczki.

zadziora to ON, więc nie że jest za młoda :D

illness
13 sierpnia 2009
skuter teraz to przypał. zwłaszcza chiński xD