Strona główna > Grupy > Hyde Park > wybór
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

wybór

dnmMili
25 lipca 2009
Gdybyś mogła wybierać rozum albo wygląd - co byś wybrała?
co jest dla Was ważniejsze i dlaczego taki właśnie jest Wasz wybór.

domcia120
25 lipca 2009
Wygląd dla tego że zawsze był i jest dla mnie ważny z wyglądem masz większe powodzenie w życiu itp ...

minka
25 lipca 2009
szczerze ja jeśli miałabym wybierać w pierwszej kolejności liczy się charakter bo bez niego facet który może super wyglądać nie będzie takim którego pokochałabym.....

Deijaneira
25 lipca 2009
I jedno, i drugie, z każdego po trochu.
Niby ludzie ładni mają trochę łatwiej w życiu, ale młodość i piękność kiedyś przeminie, a rozum zostanie...

dnmMili
25 lipca 2009
trochę? - myślę że trochę bardziej :)
człowiek mądry się napracuje - człowiek ' piękny' czy jak tam to można nazwać dostanie np za darmo od bogatego partnera ;P

Deijaneira
25 lipca 2009
Tylko, że ten bogaty partner z głupią istotką wiecznie się męczyć nie będzie ;)

dnmMili
25 lipca 2009
tylko ten partner może ją tylko potrzebować fizycznie - zresztą większość facetów lubi tego typu dziewczyny :)

kjvisage
25 lipca 2009
Ja bym wybrala wyglad... Moze to glupie, ale ja naprawde uwazam, ze ladni maja latwiej w zyciu. Nie mowie, ze jestem jakas piekna, ale brzydka nie jestem i juz nieraz wykorzystalam swoj wyglad w roznych sytuacjach. I jestem pewna ze gdybym byla brzydka ( choc to pojecie wzgledne ) nie udaloby mi sie to, co ie udalo ;)

dnmMili
25 lipca 2009
no właśnie zgadzam się z Tobą kjvisage, no ale ;brzydkie; też mają swoje atuty - może specjalnie tak świat jest skonstruowany?

(?)
25 lipca 2009
a ja wolalabym byc przecietna , niz piekna bo uroda przemija a rozum zostaje;)

dnmMili
25 lipca 2009
a ja wole być brzydka :P
ponieważ wtedy będę prawie na 99% że ta osoba kocha mnie a nie wygląd, który za kilka lat i tak się zmieni

Martulka9004
26 lipca 2009
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.

dnmMili
26 lipca 2009
no z myśleniem to niektórzy mają naprawdę wielkie problemy z tym niestety muszę się zgodzić. Ostatnio jeden facet miał do mnie pretensje że nie znam modeli samochodów (nie interesuje się w tym w ogóle), ale wina i tak po mojej stronie bo ja takie podstawowe rzeczy powinnam umieć - szkoda że jak go zapytałam o to co to za święto (jakieś tam święto było) to nie wiedział stwierdzając że go to nie interesuje - paradoks :D

alexandraa13
27 lipca 2009
ja bym wybrała tego po trochu i tego. ; )

juliii
28 lipca 2009
lepiej byc mądrą niz byc piekna:)

dnmMili
28 lipca 2009
juliii a na jakich argumentach tak twierdzisz?

agusiaczek
28 lipca 2009
Wybrałabym rozum, bo mądra dziewczyna zawsze sobie w życiu poradzi, z poprawieniem urody również. :P

Adka
26 listopada 2009
Ja tez bym wybrala piękno..
Jestem z natury normalna dziewczyna,nie brzydka,nie ladna...Ale mam kolezanke ladna,i wszystko jej sie udaje...Ma fajnego faceta,bogatego,wszyscy na nia patrza jak w obrazek....I jest szczesliwa....I dzieki temu,ze jest sliczna!
Uroda robi swoje....