Strona główna > Grupy > Hyde Park > Czat
Hyde Park
O wszystkim bez ogródek ;)

Czat

Maery
20 lipca 2009
Może za nim zrobią nam tu jakiś czat znajdziemy jakieś miejsce gdzie będziemy mogły sobie posiedzieć na czacie ?

Maery
20 lipca 2009
Z Elą może przyciśniemy magików żeby tu coś sklecili a do tego czasu może na naszym fotkowym czacie poszukamy jakiegoś pokoju ? Albo coś... można by było zrobić kanał na Mircu ale wątpię żeby któraś wiedziała co to :)

(?)
20 lipca 2009
jestem za :D
co z tym Mircem? masz racje nie mam zielonego;)

domcia120
20 lipca 2009
Super pomysł Ja też jestem Za ! :D ;)

Ela
21 lipca 2009
:) pewnie, że tak. Już raz gadałam z programistami na ten temat, ale spróbuje jeszcze raz, ewentulanie może by podpieli czat do fotki (jakieś przekierowanie). hymm tylko, że tam nie ma za bardzo do wyboru pokoi. Coś się pomyśli.

Ela
21 lipca 2009
fajnie by było, gdyby każda z nas ;] zaprosiła kilka znajomych na serwis, może wtedy by dodali więcej nam opcji, na razie zajmuja się innym serwisem ;]]

Maery
21 lipca 2009
Myślę ze to nie głupie żeby podpiąć pod fotkowy czat z przekierowaniem, nowy pokój może się nazywać "limetka"

Maery
21 lipca 2009
Marta7 Mirc to taki rodzaj czatu bez szaty graficznej :) Trochę inny świat niż na tych znanych czatach. Tam chyba jeszcze nie dotarły zwykłe pokemony raczej :) Swego czasu siedziałam tam po kilka godzin i poznałam bardzo dużo fajnych ludzi :)

just89
21 lipca 2009
heh ;)
fajny pomysł ;) pogadać sobie na bierząco z Limetkowymi Dziewczynami ;)

Deijaneira
21 lipca 2009
Ja też jestem za! Ostatnio mam bardzo mało czasu, ale postaram się wpadać jak najczęściej :)

styx
21 lipca 2009
czat szybko wam się znudzi - o czym można ciągle gadać?, ja bym nie wsadzał tyle kobiet do jednego garnka, jeszcze nie wiadomo co wam się przywidzi
Uwaga! mężczyzna!

Maery
21 lipca 2009
Radzio czy ktoś kiedyś Ci wydrapał oczy ? :D

styx
21 lipca 2009
Narazie tylko plecy miałem podrapane ...
Uwaga! mężczyzna!

(?)
21 lipca 2009
łeeeeee.... to jeszcze wszystko przed toba:D

domcia120
22 lipca 2009
Ciebie akurat nie potrzebujemy na tym czacie :D hah
Jeśli stronka się nie nudzi to z czatem też będzie OK :D :p

Deijaneira
22 lipca 2009
Lepsze podrapane plecy niż wydrapane oczy...

Nie znudzi się na pewno - baby mogą gadać bez końca i o wszystkim!

zadziorka
22 lipca 2009
Będę za :D

Sacrus
23 lipca 2009
Ja jestem za :) Też bym się czasem na ten czat przyplątał :) O ile byście mnie nie wyrzucili :) A stronka mi się podoba bo można na każdy temat pogadać ;)
Uwaga! mężczyzna!

Maery
23 lipca 2009
Sacrus czasem się przydaje facet więc będziesz mile widziany :D

dnmMili
25 lipca 2009
ja także jestem za, myślcie no..