Strona główna > Grupy > Słodkości > Lubisz zajadać się czekoladą??
Słodkości
Czekolada - mleczna, gorzka, z orzechami, z rodzynkami, truskawkowa, bąbolada, itd
Cukierki, lizaki, batony. Pyszne i szybkie ciasta, przepisy.
Dla wielbicieli słodkości.

Lubisz zajadać się czekoladą??

Martika55
22 maja 2008
Mmm....czekolada jest pycha;)czy ty też tak sądzisz??

Martika55
22 maja 2008
czekam na odpowiedzi, smakowitości czekolad, czekoladek itp:P

wredotka
22 maja 2008
jak tu nie lubić zajadania się czekoladą ?? z łakomstwa czekolada stała się poniekąd tematem mojej pracy mgr ;-)

(?)
22 maja 2008
He he Wredota dobre :)
Oczywiście, że uwielbiam czekoladę, dzięki niej mam taką okrąglutką postać ;P
O preferencjach czekoladowych Limetek jest już grupa! :)

(?)
23 maja 2008
o widze ze sie pojawila wredotka:) konkurencja dla naszej wredzi:) ale jej to nikt nie przebije:)))
jest grupa o czekoladkach i ich zjadaczkach:) sama do niej naleze wiec sila rzeczy jasne jest ze uwielbiam czekolade:) nie lubie tylko ubran w rozmiarze 14:)hihihi ale coz cos za cos milosc do czekolady jest silniejsza niz chec noszenia mniejszego rozmiaru ubran:)))

(?)
23 maja 2008
Nie lubie czekolady może dla mnie nie istnieć,zjedzenie kostki=wypicie litra wody.Czekolada mnie zamula.

mosiu13
24 maja 2008
Lubie ale może nie istnieć;)

LightBulb
28 maja 2008
Biała bąbolada, ahh...

(?)
4 czerwca 2008
działa na wszystko, kocham, ubóstwiam, żyć bez niej nie mogę i mam to szczęście, że na wagę nie narzekam ;)

kwiatuszek1
14 czerwca 2008
uwielbiam szczególnie zajadam chumory

dnmMili
25 lipca 2009
ja lubię wszystkie - tylko nie orzechowe :D

PeekABoo
7 listopada 2009
tez tak sądzę! :)

mmm, a nowa milka, taka trójkatna z karmelem..mniam!

albo najnowszy baton Kitkat Carmel... mmmmmm!

PeekABoo
7 listopada 2009
a, i ni elubię takich z bakaliami.. tzn nie przepadam ;) ale wolę taką, niż gorzka...

chyba,że gorzka z czymś tam ;)

Niuniaaa
11 kwietnia 2010
Niooo mmm... kocham słodkosci.. czekoladkii grrr a zwłaszcza jak jest mi smutno.. albo jak jestem zła

vogue
20 września 2010
oj bardzo lubię czekoladę. Pod każdą postacią, czy to w formie gorącej czekolady, tabliczki, czy może czekoladowego ciastka. Jakiś czas temu byłam na obiedzie w Scandale Royal na Placu Szczepańskim w Krakowie i na deser zamówiłam sobie czekoladowe ciastko. Pyszne, z wierzchu chrupiąca mleczna czekolada, w środku czekoladowy mus i malina. Najlepszy deser jaki kiedykolwiek jadałam.

aluta20
18 października 2010
Uwielbia jeść czekoladę. Lubię wszystko co jest z nią związane, kosmetyki, zapachy i oczywiście smak :) Jem jeje sporo chociaż staram się nie przesadzać :) Pamiętam, ze podczas sesji egzaminacyjnej byłam w stanie zjeść całą tabliczkę czekolady w ciągu kilku minut :) Teraz mam czasami tak, ze jak najdzie mnie ochota na nią to jestem w stanie w nocy biec do sklepu :)